Skip to content

Rólunk

rólunk

A cégünkről

Cégünk 2008 óta foglalkozik webfejlesztéssel és keresőoptimalizálással. Elsősorban WordPress alapú weboldalakat, webáruházakat készítünk, de otthonosan mozgunk az OpenCart és a Magento világában is. 2016 óta nyitottunk a bérelhető rendszerek irányába, WordPress tartalomkezelő rendszerben.

Szintén 2016 óta állunk ügyfeleink rendelkezésére WordPress és Magento futtatására optimalizált SSD tárhelyel. 2017-ben bővítettük a tárhelyszolgáltatás vonalat felhő alapú tárhellyel és viszonteladói tárhellyel.

Andrea, a tulajdonos

Megrögzött Linux és Open Source rajongó. Linuxot használ 2002. óta. Webfejlesztéssel foglalkozik 2004 óta. Saját projektjein keresztül tapasztalta meg a működő és nem működő keresőoptimalizálási technikákat. Kezdetben Joomlát használt, de hamar megismerkedett a WordPress világával és beleszeretett. 

2008 óta fejleszt ügyfelek részére. Olyan prémium minőségű weboldalakat fejleszt, amiket ő maga is szívesen használna. Fő specialitása a WordPress, a WordPress optimalizálása és a feltört WordPress weboldalak helyreállítása. Nem pusztán weboldalt kapsz tőle, hanem ügyfélszerző megoldást.

tulaj